LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu
LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu
LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu

testvragen

Heb je een vraag? Kijk of je het antwoord op deze pagina kunt vinden. Zo niet, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Of het nu gaat over huidproblemen of een bestelling. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur via het nummer +31 (0)10 4363 276.

 

 

Producten en gebruik

Producten en gebruik

Een goede reiniging begint met een milde cleanser. Deze verwijdert bacteriën en overtollig talg, zónder de huid uit te drogen of irriteren. Reinigen is een ontzettend belangrijke stap in de dagelijkse huidverzorging. Door op de juiste manier te reinigen blijft je huid schoon en voorkom je dat poriën verstopt raken en puistjes of andere onregelmatigheden ontstaan. Een cleanser is echt bedoeld om de huid schoon te maken, niet om make-up te verwijderen.

Verzending en levering

De cleansers van Uncover Skincare reinigen de huid zonder de barrièrefunctie te verstoren. Ze bevatten daarom geen stoffen als gedenatureerde alcohol of geïndustrialiseerde zeep, en ook geen parfum. Alle gebruikte ingrediënten zijn uiterst mild voor de huid en in water oplosbaar; je spoelt het product immers meteen weer af. De cleanser voor de normale tot droge huid is crèmeachtig en bevat shea butter, dat ook na het reinigen voor een gehydrateerd gevoel zorgt. Ook de producten voor de normale tot vette huid zijn mild, en hebben een gelachtige structuur die gemakkelijk weg te wassen is.

Retourneren en ruilen

Gebruik de cleanser sowieso iedere dag voor het slapengaan. Was je gezicht eerst met lauw water. Masseer een kleine hoeveelheid cleanser op de nog vochtige huid. Spoel het product vervolgens goed af en dep je huid droog met een schone handdoek. Je huid is nu klaar voor de toner (stap 2), de exfoliant (stap 3) en/of de moisturizer (stap 4).

Mijn account

Een normale tot vette of gecombineerde huid kun je prima twee keer per dag reinigen met deze milde cleanser. Heb je juist een erg droge of gevoelige huid? Reinig dan alleen in de avond voordat je naar bed gaat. In de ochtend kun je dan je gezicht schoonmaken met de toner in plaats van met de cleanser.