Filosofie

Filosofie
Voor iedere huid
Alweer tien jaar nu bestaat mijn huidverzorgingslijn. Ik durf te zeggen dat bijna iedereen baat heeft bij de producten. De gebruikte stoffen zijn mild en bewezen effectief en daarom juist geschikt voor de gevoelige huid, zelfs de huid met acne- of rosaceaklachten. We hebben geen samples of proefverpakkingen. Bewust niet. Om écht te zien wat de producten voor je kunnen doen, moet je daarvoor de tijd nemen. Daarin geloof ik. Je kunt daarom alle producten dertig dagen proberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je aankoopbedrag gewoon retour.
Werkzame ingrediënten
In mijn producten gebruik ik hoge concentraties werkzame ingrediënten waarvan we uit wetenschappelijk onderzoek weten dat ze écht iets doen voor de huid. Denk daarbij aan het lichter maken van pigmentvlekjes , het verminderen van roodheid, het verzachten van lijntjes én het zo lang mogelijk uitstellen van de vorming van rimpels … Met de juiste stoffen is best een hoop te bereiken.
Altijd verse producten
Om de werkzaamheid van de actieve ingrediënten die ik gebruik zo hoog mogelijk te houden, wordt mijn huidverzorging in kleine oplages in Nederland geproduceerd. Zo heb je altijd een vers product in handen.
Airless verpakkingen
Ik kijk niet alleen nauwkeurig naar de formulering van een product, ook de verpakking wordt met zorg uitgekozen. Sommige ingrediënten blijven echt véél stabieler en langer werkzaam als je ze in een speciale luchtdichte verpakking doet. Voor de producten met hoge concentraties antioxidanten hebben we daarom gekozen voor een airless flesje met een pompje. En die pompjes, die we ook voor de andere producten hebben, zorgen er meteen voor dat je product schoon blijft.
Veilig en duurzaam
Het is voor mij heel belangrijk dat alle ingrediënten veilig zijn. Zo veilig dat ik de producten die ik maak ook met een gerust hart mijn kinderen kan laten gebruiken. Verder wil ik dat de ingrediënten niet alleen veilig zijn voor je huid, maar ook voor de natuur. Ik neem misschien maar een heel klein plekje in dit verhaal in, maar ik probeer toch op elk vlak – van ingrediënt tot productieproces en verzending – stapjes te zetten op het gebied van duurzaamheid. Zo gebruiken we voor de verzenddozen nu vulschuimpjes van maïs die volledig afbreekbaar zijn.
Vegan
Dierproeven zijn gelukkig verboden in Europa. Ook gebruik ik geen ingrediënten van dierlijke afkomst.
dr. Jetske Ultee

Dr. Jetske Ultee studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze werkte vervolgens als arts-assistent en onderzoeker bij de afdeling plastische en reconstructieve chirurgie, waar ze in 2010 promoveerde.

Sinds 2004 is Jetske werkzaam als onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie.

In 2009 lanceerde zij haar blog en in de jaren daarop volgde de lancering van haar eigen cosmeticalijn en het Huidboek.

In 2014 richtte ze de stichting Skinwiser op, die zich bezighoudt met onderzoek naar werkzaamheid en veiligheid van cosmetische producten. In dat jaar lanceerde dr. Jetske Ultee ook de landelijke campagne Smeer je in! om mensen bewust te maken van het belang van goede zonbescherming, vooral bij kinderen.

In 2017 opende ze haar eigen Skincare Centre in Rotterdam.

DR. JETSKE ULTEE

"Goede en milde huidverzorgingsproducten met onafhankelijke, wetenschappelijke onderzoeken als basis. Dat vind ik belangrijk."

Shop
Shop

Dr. Jetske Ultee
kennis delen Dé blog over huidverzorging

"Ik wilde mijn kennis graag delen. Met dat idee begon ik in 2009 mijn eigen blog. Omdat er vanaf het begin zo enthousiast werd gereageerd en omdat er zó vaak naar werd gevraagd, besloot ik vrij snel daarna om alle kennis te gebruiken om zelf goede producten te ontwikkelen. Steeds weer vanuit de vraag: wat zou ik zelf willen voor mijn huid? En wat werkt er echt?"

Ik help je aan een mooie huid
Doe de test
Doe de test
Online Huidanalyse


Een mooie huid begint bij de juiste huidverzorging. Maar daarvoor is het belangrijk om vast te stellen wat voor huidtype je nu eigenlijk hebt. Wist je dat veel mensen dat eigenlijk helemaal niet precies weten? Om je een beetje op weg te helpen, heb ik daarom een online Huidanalyse ontwikkeld.

 

 

We helpen je graag
We helpen je graag
Klantenservice


Heb je een vraag? Wil je bijvoorbeeld advies of extra uitleg over de producten? Of heb je vragen over je bestelling? Of het nu gaat om huidklachten of het inzetten van je Spaarpunten; we helpen je graag.

 

 

Huidadvies en verzorging op maat
Huidadvies en verzorging op maat
Skincare Centre


Hoewel we een uitgebreide online huidanalyse aanbieden, en hoewel er dagelijks een team van huiddeskundigen klaarstaat voor vragen en extra uitleg, kan het soms toch prettig zijn wanneer iemand persoonlijk naar je huid kijkt. Dat kan in het Skincare Centre.

 

 

Dr. Jetske Ultee
kennis delen Dr. Jetske’s Huidboek

"Mijn visie en adviezen kun je ook teruglezen in mijn Huidboek. Wil je alles weten over ingrediënten die je huid écht kunnen verbeteren? En ben je benieuwd welke potjes je vooral moet laten staan in het schap? In mijn boek heb ik alle do’s en don’ts voor een mooie huid onder elkaar gezet. Heb je last van puistjes of pigmentvlekjes en al heel veel geprobeerd? Of heb je het idee dat je het beste alleen natuurlijke ingrediënten of babyproducten kunt gebruiken omdat je huid heel gevoelig is? Dan weet ik zeker dat je in mijn boek goede tips kunt vinden …!”