LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu
LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu
LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu

Team

Dr. Jetske Ultee

“Mensen helpen aan een mooie huid; dat kan ik natuurlijk niet alleen.”

Alle mooie dingen die ik doe, doe ik natuurlijk allang niet meer alleen. Ik heb inmiddels een geweldig team van deskundigen om me heen verzameld. Ieder met zijn eigen expertise en talent, maar allemaal zó bevlogen. Van huidtherapeuten en wetenschappers tot graphic designers, beeld- en tekstmensen. Ik stel iedereen graag aan je voor.

x Jetske
Onderzoeksarts cosmetische dermatologie

Getty Verhulsdonk
Getty Verhulsdonk
Inkoop, pers & personeel
Getty Verhulsdonk

Is er altijd, en is er altijd geweest. Bij Jetske en voor Jetske. Ze weet eigenlijk alles van het bedrijf. Van voorraadbeheer tot personeelsbeleid. Onderhoudt het contact met de leveranciers, de distributeurs en de media. Did we mention Rotterdamse humor? Ja joh … Maar ook leuk in het Frans. Doet nog steeds aan ballet, loopt in kekke truien en zou het liefst gewoon ieder mailtje uitprinten.

Matthijs Boog
Matthijs Boog
Strategisch en operationeel manager
Matthijs Boog

Scherpe geest, kritische blik. Bewaakt de kwaliteit en zorgt dat alles achter onze mooie webshop en blogs klopt en draait. Een echte wetenschapper ook, dus geen enkele verandering of actie komt uit de lucht vallen. Analytisch sterk, gericht op resultaat, heeft oog voor innovatie en zet met een portie droge humor de grote lijnen uit. Als-ie niet surft op zijn scherm, surft hij op de Noordzee.

Annelies Nederend
Annelies Nederend
Content & Development
Annelies Nederend

Opgeleid als huidtherapeut. Maar houdt zich inmiddels vooral en liever bezig met productontwikkeling. En wetenschappelijk onderzoek. En contentcreatie voor social media en blogs. En, en … Nou ja, met eigenlijk alles wat er binnenkomt en bedacht wordt in Rotterdam. Stiekem altijd veel te druk en daarom regelmatig verstopt onder een grote koptelefoon. Ook een bikkeltje op hardloopschoenen.

Hanneke Helder
Hanneke Helder
Huidtherapeut
Hanneke Helder

Vast gezicht in het team. Geliefd en vertrouwd bij klanten. Voordat ze dertien jaar geleden huidtherapeut werd, deed ze de opleiding tot doktersassistente. Han in a nutshell? Doelgericht. Goedlachs. Laat zich niet gek maken. Supergoed met laser. Maar net zo goed met de meer zachte/psychologische kant van de huidtherapie. Het allergelukkigst is ze als ze klanten (weer) kan laten stralen.

Corine van Acquoy
Corine van Acquoy
Huiddeskundige
Corine van Acquoy

Prachtige, warme stem aan de lijn gekregen? Grote kans dat het Corine was. Ze helpt je op de Klantenservice met het allergrootste geduld met al je administratieve vragen. Retouren, giftcards, bestelproblemen … Ze heeft voor alles een oplossing. En o ja, Corine is nooit te beroerd om model te staan voor een nieuwe peeling of andere behandeling in het Skincare Centre (ook niet als ze dan een paar dagen minder toonbaar is).

Inge van der Meer
Inge van der Meer
Huidtherapeut
Inge van der Meer

Inmiddels ook een vertrouwd gezicht in het Skincare Centre. De combinatie beauty & science maakte dat ze huidtherapeut wilde worden. Houdt zich graag bezig met de wetenschappelijke achtergronden. En (dus ook) met het tackelen van wéér een nieuwe beautyhype waarover klanten bellen. Perfectionist van de prettigste soort. Pas tevreden als niet alleen het puistje, maar ook het littekentje eronder weg is.

Steffi Ullrich
Steffi Ullrich
Vertaler Duits
Steffi Ullrich

Zeg je Steffi, dan zeg je tekst. Ze vertaalt alle teksten naar het Duits en treft dan precies dezelfde toon als de originele tekst. Dan weet je dat je met een goede vertaler te maken hebt! Ook kun je haar in Duitsland aan de lijn krijgen bij de Klantenservice, dan informeert ze je echt tot in de puntjes. Houdt van de was opvouwen met bij voorkeur Nederlandse televisie op de achtergrond. Haar favoriete weekendactiviteit? Koffie (mit Kuchen) in de tuin. En dan is het wachten totdat de katten erbij komen zitten.

Nedjida Nassy
Nedjida Nassy
Graphic designer
Nedjida Nassy

Doet alles, kan veel en is bovendien razendsnel. Of het nu gaat om een flashy instapost of filmpje over een zonnebrandtest; over een animatie, infographic of beeld voor een blog of nieuwsbrief, Nedjida giet indrukwekkende hoeveelheden content in een mooie vorm. De warming-up voor een drukke werkdag doet ze in alle vroegte (echt vroeg!) in het zwembad. Nedjida deed het grafisch lyceum én de kunstacademie.

Deborah Nieudorp
Deborah Nieudorp
Huiddeskundige
Deborah Nieudorp

Hoeveel mails en telefoontjes zou ze al hebben beantwoord in de loop der jaren op de Klantenservice? Zacht maar scherp is deze huidexpert die ooit begon als schoonheidsspecialiste. Heeft al heel wat ingrediëntenlijsten uitgeplozen voor klanten. En is goed met make-up. Wil je weten welke kleur foundation écht bij je huid past? Dan moet je bij deze kleurspecialist zijn. Met mooie blauwe ogen, net zo mooi als die van haar grote hobby: haar twee Balinese raskatten.

Tineke Jansen
Tineke Jansen
Onderzoeker & Tekstschrijver
Tineke Jansen

Language lover die eigenlijk een hekel heeft aan het gebruik van dit soort hippige Engelse termen😊 Was docent Nederlands, houdt van schrijven, maar wordt pas écht blij van correctiewerk. En van boeken natuurlijk, heel veel boeken (‘ooit wil ik een boekenwand tot aan het plafond met zo’n trappetje’). Reist met de trein. Altijd, want dan kun je lezen. En o ja, een heel bijzondere stem.

Liza Dikkerboom
Liza Dikkerboom
Fotografie & film
Liza Dikkerboom

Eigenzinnig, origineel en een fijne kijk op dingen, vooral door haar lens. Verantwoordelijk voor alle mooie beelden van Dr. Jetske Ultee op Instagram, voor de filmpjes en productfoto’s. Opgeleid aan de kunstacademie. Andere steekwoorden: great outfits, hippe scooter, haar eigen ontworpen fles bubbels Odette en heerlijke pins.

Renske Ruessink
Renske Ruessink
Online marketeer
Renske Ruessink

Leeft voor socials: Instagram, Pinterest, TikTok. Kent echt elke huidtrend en heeft álle series gezien (echt alle). Zit altijd vol enthousiaste, creatieve ideeën voor de nieuwste acties. Die ze dan gek genoeg wel met een ouderwetse pen opschrijft in een notitieboekje. Typisch Renske: flinke voetstappen op de trap, driftige ‘typer’ en heel veel vrolijkheid. Maar schijn bedriegt, ze slaat je graag van de baan bij tennis of padel (en doet dat ook vaak).

Sarah den Boer
Sarah den Boer
Onderzoeker & tekstschrijver
Sarah den Boer

Komt eigenlijk altijd tijd te kort … ongetwijfeld vanwege al haar passies. Vooral als het gaat om de huid. Duikt in de weekenden haar studieboeken in voor de postgraduaat opleiding Cosmetic Sciences en werkt doordeweeks als tekstschrijver en onderzoeker voor Dr. Jetske Ultee of als behandelaar in haar eigen praktijk in ’t Gooi. Is regelmatig in Parijs voor (wetenschappelijk) onderzoek en waar ze op afspraak danseressen van een bekende club behandelt. Een (te) gekke combinatie … maar daar houdt ze van!

Amber Veraar
Amber Veraar
Huidtherapeut
Amber Veraar

Huidtherapeut en foodie met engelengeduld en engelengezichtje. Is zelf het beste bewijs van hoeveel je kunt doen met goede huidverzorging én leefstijladviezen. Die kennis en ervaring deelt ze graag met anderen. Want van huidklachten kun je écht verdrietig zijn, weet ze. Amber begint haar dag altijd opgewekt met een groene smoothie of blauwe bessen. Kent lekkere recepten voor mensen met intoleranties en allergieën en zou nog véél meer willen leren over voeding en de huid.

Marjolein Keijzer
Marjolein Keijzer
Innovatie manager
Marjolein Keijzer

Haar grootste passie? Het ontwikkelen van skincare van het eerste idee tot het eindproduct. En dan het liefst huidverzorging die écht nieuw is. Ook kookt ze graag (en dat is volgens haar precies hetzelfde als cosmetica ontwikkelen). Staat ze niet in de keuken, dan zwemt ze in de sloot – zelfs in de winter – om te trainen voor een triathlon. En een wel heel verrassend feitje … je kunt haar als figurant tegenkomen in Goede Tijden Slechte Tijden.

Sascha Herwig
Sascha Herwig
Huidtherapeut
Sascha Herwig

Je hoort meteen dat Sascha in het Skincare Centre is. Haar aanstekelijke lach is uit duizenden te herkennen, zelfs drie verdiepingen hoger. En dat enthousiasme neemt ze mee de behandelkamer in. Haar favoriete behandeling? OPL (lichtflitsen). Want dan zie je onmiddellijk resultaat: vaatjes ‘schieten weg’ of pigmentvlekken kleuren donkerder. En dat is gelijk de reden dat ze huidtherapeut is geworden: ze wil mensen zo graag van hun huidproblemen afhelpen. Maar dat is zeker niet haar enige kracht. Wist je dat ze een natuurtalent is op film?

Manon Meijers
Manon Meijers
Huidtherapeut
Manon Meijers

Deze ervaren huidtherapeut weet als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde huid te hebben. Sterker nog, haar eigen onrustige huid was dé aanleiding om voor dit mooie beroep te kiezen. Ze houdt ervan om mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te laten zitten. Dit zegt ook wat over haar zorgzame en betrokken karakter. Sport graag, maar ziet vooral uit naar de sociale koffiemomentjes na afloop van de les. Een echt gezelligheidsmens die zichzelf ook niet vergeet en haar ‘selfcare’ momenten weet te pakken. Goed voor zichzelf én voor haar omgeving.

Marleen Mulder
Marleen Mulder
Huidtherapeut
Marleen Mulder

Koos er rond haar dertigste voor om haar liefde voor huidzorg concreet te maken met de studie Huidtherapie. Heeft hiervoor al een flinke dosis aan ervaring en kennis opgedaan, onder andere met de studie Psychologie en Interieurontwerp. Maar ook als huidtherapeut in cosmetische klinieken. Houdt van vegetarisch eten, stijlvolle kleding (met een grote voorkeur voor broekpakken) en quality time met haar familie en vrienden. Is al sinds haar studie verbonden aan Dr. Jetske Ultee als avondmedewerker, en nu als huidtherapeut in de kliniek in Huizen. Hands-on, zorgzaam, persoonlijk, warm en betrouwbaar. Dat is Marleen in een notendop.

Arlette Verbogt
Arlette Verbogt
STUDENT HUIDTHERAPIE
Arlette Verbogt

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Arlette aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Tara Ertunç
Tara Ertunç
Huidtherapeut
Tara Ertunç

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Tara aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Famke Geraeds
Famke Geraeds
STUDENT HUIDTHERAPIE
Famke Geraeds

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Famke aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Puck Drenthe
Puck Drenthe
Student huidtherapie
Puck Drenthe

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Puck aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Anouk Dijkstra
Anouk Dijkstra
Student huidtherapie
Anouk Dijkstra

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Anouk aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Nika Amsing
Nika Amsing
Student huidtherapie
Nika Amsing

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Nika aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Demy Milenkovic
Demy Milenkovic
Student huidtherapie
Demy Milenkovic

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Demy aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.

Isa Wieringa
Isa Wieringa
Student huidtherapie
Isa Wieringa

Heb je in de avonduren of in het weekend hulp nodig bij je bestelling? Of heb je vragen over je huid of onze producten? Dan krijg je Isa aan de lijn. Zij is een van onze vaste medewerkers die buiten kantoortijden klaarzit om je te adviseren.