Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.1
Op basis van 1592 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Floor
30-10-2020
10
Meestal schrijf ik geen reviews, maar nu een keertje wel. Dit zijn echt fantastische producten. Mijn huid is enorm opgeknapt! Inderdaad wel rustig opbouwen. En het serum, vond ik niet echt van extra waarde tov de overige producten. Al mijn andere producten zijn het badkamerkastje uit, heerlijk!
Martine
22-10-2020
10
Ik heb onlangs de poeder gekocht en hij matteert echt perfect. Mijn huid wordt er lekker zacht van en de kleur past goed bij mijn huid. Heel blij mee!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Heerlijk zeg! Dat vinden wij nou ook, des te leuker om dit terug te horen. Veel plezier met de Powder.

Anita Lalkens
18-10-2020
9
Ik ben een groot fan. Ik heb bijna al haar producten. Ze leert mij ook heel veel over de huid.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dank je wel voor je blijk van waardering. Wat onwijs leuk om te lezen dat jij een groot fan bent van Dr. Jetske Ultee. Heb je ook een favoriet? Hier zijn wij stiekem wel heel nieuwsgierig naar...

Mona
17-10-2020
10
Ik ben ontzettend blij met de producten van Dr. Jetske. Ik gebruik het 5- stappenplan en vind het bijzondere fijne producten; smeert ook prettig. De pigmentvlekken zijn minder zichtbaar geworden. Mijn huid ziet er rustig en wat egaler uit. Wil nooit meer iets anders gebruiken. Ben nu ook de foundation sample aan het uitproberen. De site is interessant met veel informatie en adviezen.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Bedankt voor je review Mona. Dat vinden wij stiekem natuurlijk wel leuk om te lezen, dat je nooit meer anders wilt. Mocht je ooit vragen hebben naar aanleiding van alle informatie op de website, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Mariëlle
17-10-2020
10
Sinds afgelopen lente begonnen met het 5 stappen plan. Mijn huid was in het begin helemaal van slag, was rood, schilferig en gevoelig. Ben weer terug naar mijn oude creme gegaan en vanuit daar rustig gaan opbouwen met het 5 stappen plan. Ik zie echt verbetering, minder pukkeltjes, rimpels minder diep, huid is egaal en geen dikke puf ogen. Ik wil nooit meer anders.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk om te lezen dat jij echt verbetering ziet Mariëlle. Daar worden wij weer écht blij van. Het is inderdaad heel belangrijk de producten rustig op te bouwen volgens het schema. Je huid moet namelijk eventjes wennen aan de hoge concentraties actieve ingrediënten in de producten. Bedankt voor jouw mooie cijfer!

Joke Veldhuis
17-10-2020
10
Ben al jaren een tevreden klant over het resultaat van de producten, de stipte aflevering en de manier waarop ik geholpen wordt. Hier werken betrokken en professionele mensen die in alle opzichten voor kwaliteit gaan.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dank je wel voor je mooie woorden en voor het feit dat je ons trouw bent gebleven. Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van jouw huidverzorgingsregime. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Santino
17-10-2020
9
Producten zijn fantastisch! Enige nadeel is de hoeveelheid plastic. Graag overstappen op biologisch afbreekbare alternatieven!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Bedankt voor je goede opmerking Santino. Fijn dat je tevreden bent met de producten. Wij vinden het ook erg belangrijk om rekening te houden met het milieu. Van de ingrediënten tot het productieproces tot de verzending, proberen wij stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Wist je bijvoorbeeld dat de vulschuimpjes in de verzenddozen gemaakt zijn van maïs, en daarmee volledig afbreekbaar zijn?

Carla
16-10-2020
10
Snel geholpen en probleem opgelost
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dat vinden wij nou weer perfect om te horen. Dank je wel Carla.

Christianne
16-10-2020
10
Wat ben ik blij met de producten van Jetske! Ik gebruik niet alles en sommige producten zijn gewoon niet geschikt voor mijn huid. Maar de producten die ik zal blijven bestellen zijn de Body Cream, Vitamine A serum, Azaleïc acid serum en Suncare SPF30. Ik vind het heel fijn om alle informatie te lezen over de producten en de ingrediënten. Regelmatig raadpleeg ik de lijst met zonnefactoren als ik twijfel over een product. Ook is het fijn dat je de mogelijkheid hebt om de producten uit te proberen. Zeker een aanrader dus!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat leuk dat je al deze genoemde producten met zo veel plezier gebruikt. Jammer dat niet alle producten naar behoren waren. Heb je hier al eens contact over gehad met onze Klantenservice? Mijn team van huidtherapeuten en -deskundigen denken graag met je mee. Ook superfijn om te lezen dat je zoveel hebt aan de informatie op de website. Mocht je nog een vragen hebben over de producten, ingrediënten of iets anders, horen we het graag!

MvW
16-10-2020
10
Elke bestelling wordt op tijd geleverd. En tijdens het proces van bestelling tot levering word ik geïnformeerd over de status. Ik ben zeer tevreden!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dank je wel voor je blijk van waardering! Ook fijn om te horen dat je de mailtjes over de status van de bestelling prettig vindt om te ontvangen.

Aafke Huitink
16-10-2020
10
ik gebruik sinds het begin van mijn zwangerschap de bodycream van Uncover. Wat heeft dit product mij verrast! Mijn huid is gehydrateerd en zacht, droge benen zijn verholpen en (waarom ik het ben gaan gebruiken) straie is mij bespaard gebleven. Ik ben groot fan en blijf ook na de zwangerschap dit geweldige product gebruiken. Aanrader!!!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Daarop willen wij simpelweg een groot dankjewel terugzeggen! Leuk om te horen dat je de Body Cream met zo veel plezier gebruikt hebt tijdens de zwangerschap en het je huid zacht hield. Hopelijk hebben anderen ook wat aan deze tip.

Jenne
16-10-2020
10
Al jaren zit ik te worstelen met mijn huid. Bultjes, puistjes en onder andere roodheid is wat ik dagelijks in de spiegel zie, en dat op jonge leeftijd maakt me erg onzeker. Ik had een hoop vragen toen ik op deze website kwam, want waar de fuck moest ik beginnen?! Gelukkig heeft Dr Jetske een top team achter zich staan, waaronder Inge, die mij enorm goed begeleidt heeft en advies heeft gegeven over het gebruik van diverse producten. Morgen komen mijn producten binnen (superspannend maar heel veel zin in) en het enige wat ik kan zeggen over de service is: TOP! Ik heb het gevoel dat ik echt in goede handen ben doordat de producten met veel liefde, onderzoek en kennis zijn gemaakt. Let’s hope dat mijn huid net zo enthousiast wordt als ik!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Jenne, allereerst wil ik je bedanken voor de genomen moeite om dit bericht te plaatsen. Heel fijn dat je zo goed geholpen bent door mijn team. We zijn super benieuwd hoe de producten gaan bevallen. Daarnaast denken we graag met je mee als je nog vragen hebt over bijvoorbeeld het gebruik. Bij je bestelling wordt ook een bijsluiten meegezonden, hier staat in beschreven hoe je de producten voorzichtig kunt opbouwen. Houd je ons op de hoogte hoe het gaat? Alvast veel plezier gewenst met de producten.

Nellie De vries
16-10-2020
10
Ik vind deze produkten super Had altijd een onrustige huid en die is nu zo mooi opgeknapt en heerlijk glad
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wauw, onwijs fijn dat je huid zo is opgeknapt door het gebruik van onze producten. Bedankt voor je review Nellie.

Leonie
16-10-2020
10
Keer op keer ben ik zo blij met de service van jetske. Zeer behulpzaam en meedenkend. Daarnaast ben ik nog steeds zeer tevreden met de producten. Vooral de exfoliant en moisturizer werken zo fijn!! Het is ook prettig dat het assortiment klein is, zodat je het gevoel hebt dat je een juiste keuze maakt.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Hier worden wij nou weer heel blij van... Heel erg bedankt voor je mooie complimenten.

Sandra Koot
16-10-2020
10
Uitstekende producten, mijn gevoelige huid is rustig en ziet er goed uit met alle producten van Uncover Skincare
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Dit zijn de verhalen waar wij het voor doen! Onze producten zijn inderdaad geschikt voor de gevoelige huid, dus erg fijn om dit ook terug te horen! Nog fijner om te lezen dat je huid rustig is en er zo goed uitziet. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Marna
16-10-2020
10
Altijd eerlijke en deskundige informatie. Producten prettig in gebruik. Goed werkende webshop, snelle levering. Vriendelijke medewerkers.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Super om te lezen. Hartelijk dank voor je mooie woorden over de producten, de website, de levering en mijn team.

S. Vos
16-10-2020
10
Zoals altijd is het bestellen van producten een feestje. Duidelijke mooie website, goede beschrijving en toelichting op het gebruik van de producten en zeer snelle en gratis levering. Al jaren onveranderd zeer tevreden!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat bijzonder om te lezen dat je al zo'n lange tijd tevreden bent met de producten. Ook fijn dat de website duidelijk en overzichtelijk is en je blij bent met onze levering! Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Enne... als we je nog eens ergens bij kunnen helpen, horen wij dit natuurlijk ook graag.

Marian
16-10-2020
10
Wil nooit meer andere producten.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

10 keer bedankt voor je mooie review Marian.

Laura van Breugel
16-10-2020
1
Na een hele zoektocht naar een goede zonnebrandcrème met de juiste zonnefilters, kwam ik uit bij dr. Jetske Ultee (chapeau voor de fijne blog!). Ik had hoge verwachtingen van de Suncare SPF 30, maar ben helaas enorm teleurgesteld. Ik gebruik het product nu zo'n 3 weken (in de hoop dat de ervaring beter wordt) en breng de aanbevolen 3 tot 4 pompjes ongeveer 10 tot 15 minuten na de moisturizer voor de normale tot vette huid (ook van dr. Jetske Ultee) aan op mijn gezicht en hals. Op de website staat vermeld dat het product prettig uitsmeert; dat is (in mijn geval) helaas geenszins het geval. Het uitsmeren gaat al snel heel stug, de valt dan crème nauwelijks meer uit te smeren. In elk geval niet zonder aan mijn huid 'te trekken'. Dat is het tegenovergestelde van prettig. Nadat ik het product eenmaal heb aangebracht, glimt en plakt mijn gezicht en dat blijft de hele dag het geval. Ook als ik daarna een poeder (Original Loose Complexion Foundation van Bare Minerals) aanbreng. De werking kan dan misschien goed zijn (wat ik me gezien de ingredienten goed kan voorstellen), maar een product moet ook prettig zijn aan te brengen en fijn aanvoelen op het gezicht!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Beste Laura, wat ontzettend jammer om te lezen dat de Suncare SPF 30 niet naar wens is. Wel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Heb je al contact gehad met onze Klantenservice? We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Misschien dat we het product voor nu voor je kunnen omruilen naar de Suncare SPF 15. Deze is minder vol van structuur waardoor het makkelijker aan te brengen is. En voor deze tijd van het jaar is een factor 15 voor de meeste mensen een geschikte keuze. Dan kunnen we daarna nog samen kijken naar een alternatief voor een SPF30. Stuur je ons een berichtje?

Rania
16-10-2020
6
Vol enthousiasme het huidboek besteld omdat ik graag meer het diepe in wil, echt leren over ingrediënten en wat ze doen. Ik miste meer informatie over voeding, en handige lijst om zonnebrand uit te kunnen kiezen. Voor deze prijs had ik een duurdere kwaliteit verwacht en inhoud welke dieper ingaat op wat er wordt gezegd. Boek telt ruim 65 blz aan plaatjes en herhalende quotes/feitjes die niet boeiend zijn want in de leesstof weer worden herhaald. Teleurstellende wijze om een boek te vullen wat daardoor op een tijdschrift lijkt. De ingrediëntenlijst is toegevoegd en heel handig, maar zou ook handig en overzichtelijk voor of achter in het boek kunnen. Voor dit geld had ik een paar a4 gekopieerd van iemand die het boek al heeft. Producten ben ik erg tevreden over. Maar helaas niet betaalbaar voor iedereen. Alleen met kortingacties over te halen daardoor.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat jammer dat je in het Huidboek niet de verdieping vond die je zocht. Het boek is natuurlijk geen studieboek, en is bedoeld voor een grote groep geïnteresseerden. En daar heeft ook de keuze van de lay-out/presentatie mee te maken gehad. Als je het leuk vindt, zou je ook eens een kijkje kunnen nemen op de site Skinwiser.nl. Daar vind je inmiddels een steeds grotere verzameling blogs over wetenschappelijke studies naar de huid en naar cosmetische ingrediënten. Misschien vind je daar meer antwoorden op bepaalde vragen? Verder kun je natuurlijk altijd terecht bij ons team van huidtherapeuten en -deskundigen! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten. Wat betreft de prijs, dr. Jetske Ultee maakte ooit een keer voor het programma de Rekenkamer een blog ‘Wat kost nu een goede crème’. Hierin kijkt ze naar de samenstelling van crèmes die je bijvoorbeeld al voor een paar euro kunt kopen. Ze legt ook wat meer uit over kostbare grondstoffen zoals vitamine C of zoethoutwortel, en wat er met de prijs van een product gebeurt als deze in hoge concentraties zijn toegevoegd. Maar die ingrediënten zijn maar een deel van het verhaal. Verpakkingen (airless dispensers), het produceren in kleine oplages (= altijd vers), de wijze van bewaren (gekoeld) … dat alles speelt ook mee in een prijs. En nog meer. Je kunt het hele verhaal hier lezen https://www.dr-jetskeultee.nl/wat-kost-nu-een-goede-creme/

Irene
09-10-2020
8
Ik gebruik nu 3 maand het 5-stappenplan. Die voelt echt heel fijn aan. De zonnebrandcrème gebruik ik al jaren en is ook fijn. De make up wilde ik door de goede ervaringen dus ook graag uitproberen en dus de sample van de foundation besteld. Helaas is de lichtste kleur te donker en te geel. De formule voelt wel heel aangenaam. Ik hoop dus dat er nog meer kleuren bijkomen.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat bijzonder dat je al jaren de zonnebrandcrème gebruikt. Leuk dat je nu ook sinds drie maanden het 5 Stappenplan gebruikt en de producten zo fijn vindt. Wel heel jammer dat er geen goede kleur Foundation voor je bij zit... En dat terwijl er nog wel zes verschillende kleuren zijn. Dank je wel voor je feedback.

Emily
07-10-2020
9
Ik gebruik bijna alle producten van Uncover Skincare, ook Vitamin A serum, op een gegeven moment, kwam er niets meer uit het pompje. Toch hoorde ik bij het schudden dat er nog Vitamin A serum in zat. Hierover heb ik gebeld en ik kreeg per omgaande een vervangend product gratis toe gestuurd. Geweldige service! Ik gebruik al een behoorlijke periode Uncover Skincare. Ik vind het bijzondere fijne producten voor een hele redelijke prijs. Ook interessant is, dat er heel veel informatie te vinden is op de site van Uncover Skincare.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Te gek dat je al lange tijd onze producten gebruikt. En heel fijn dat je zo goed geholpen bent door mijn Klantenservice. Hopelijk ga je in de toekomst ook nog veel hebben aan de blogs en informatie op de website! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

Klaaske
05-10-2020
10
Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren en ben er onwijs tevreden over. Ik ben er mee gestart vanwege een onrustige huid. Deze heb ik nu volledig onder controle. De levering is altijd super snel. Als ik merk dat een product bijna op is bestel ik nieuwe welke ik direct de volgende dag is al in huis heb. Zo grijp ik nooit mis.
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Goed om te horen dat je je huid onder controle hebt gekregen door onze producten. Dat is waar wij het voor doen. Heb je ook een favoriet? Hier zijn wij stiekem wel heel nieuwsgierig naar ... Ook leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering.

Hanneke
02-10-2020
5
Steeds bezorgkosten toegevoegd. Paypal heb ik niet en IDeal werkt niet. Bovendien voor vlot gebruik is de lay out onhandig en de info veel te veel. “ less is more”!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

Wat ontzettend jammer om te lezen dat de nieuwe webshop niet goed bevalt! We zijn eigenlijk wel benieuwd wat je precies ‘te veel’ of onhandig vindt. En wat er misgaat met de betalingsmogelijkheden. Zou je ons een berichtje willen sturen via de Klantenservice? We horen graag je feedback en hopelijk kunnen we je verder helpen.

Carlijn
02-10-2020
10
Ik ben ontzettend blij met de producten van Jetske. Producten hebben denk ik een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is het makkelijk te gebruiken en is mijn huid er super blij mee!
Reactie van team Dr. Jetske Ultee:

En wij zijn omgekeerd weer heel blij met jouw mooie review Carlijn! Leuk om te lezen dat je de producten zowel fijn als makkelijk in gebruik vindt. Mocht je toch ooit nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je altijd heel graag verder.

Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”