Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.

9.0
Op basis van 1461 reviews verzameld via kiyoh

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Fijne produkten waarbij je voelt en ziet dat het je huid verbeterd 1 nadeel van de zonnebrand is de geur
hettie stinnissen
14-08-2020
7
Ik gebruik de producten al jaren. Heel tevreden van.
Katleen
14-08-2020
10
Al jaren gebruik ik uncover naar tevredenheid. Een prettige bijkomstigheid is dat ik volledig vertrouw op de deskundigheid van Jetske Ultee. Heerlijk dat ik niet steeds onderzoek hoef te doen naar cosmetica. Uncover is goed. Punt.
Jacqueline
14-08-2020
9
producten komen op tijd zoals afgesproken vind ik heel belangrijk. ik zie ook goede resultaten na behandelen
aly vos
14-08-2020
8
Ik gebruik alle producten van de uncover skincare lijn alweer een paar jaar en sinds een paar maanden ook het azelaic acid clarifying serum. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn rocacea huid echt enorm is opgeknapt. Ik ben er echt heel blij mee.
Eva
14-08-2020
10
Fijne producten die je via de zeer informatieve website kunt bestellen. Snelle levering!
Tamara
14-08-2020
10
Ik ben al ruim 10 jaar trouwe klant en altijd tevreden geweest over Uncover.
Ursula
14-08-2020
10
Bestel al jaren de producten, wel jammer dat ik momenteel geen bestelling kon betalen met de creditcard voor de de 4+1 producten actie .De korting wordt niet verwerkt bij afrekenen. De klantenservice geeft wel aan dat ik het kortingsbedrag teruggestort kan krijgen. In het verleden weleens vaker de klantenservice geraadpleegd en er is altijd een goede oplossing voor mijn vraag/opmerking.
Johanna
14-08-2020
10
Na veel te hebben geprobeerd, vond ik in Uncover producten die mijn huid verzorgen en niet verstoppen. Ik ben fan! Ook de service is altijd goed en snel.
Leonie
14-08-2020
9
Sinds enkele jaren gebruik ik nu de producten van uncover skin. Wat is mijn huid hierdoor enorm verbeterd. Jaren gestruggled met roodheid, bultjes en puistjes. Wat ik ook deed, het lukte niet het rustig te krijgen. Maar sinds gebruik van de uncover skin producten is mijn huid erg opgeknapt, minder roodheid en veel rustiger. En ik ben zelf ook rustiger, want ben niet meer zo bezig met zoeken naar nieuwe producten. Geen behoefte meer aan verandering, deze huidverzorging blijf ik gebruiken, zeker weten! Wel lees ik graag de nieuwe ontwikkelingen van Jetske haar onderzoeken.
Wilma
14-08-2020
10
Snelle en zorgvuldige levering. Laagdrempelig bereikbaar voor advies. Grondige informatiegegevens. De producten zijn prettig in gebruik, ruiken niet lekker, maar doen wel wat ze horen te doen.
Yara
14-08-2020
10
Telefonisch contact gehad met een zeer vriendelijke jongedame. Dit in verband met het feit dat mijn spaarpunten In ene verdwenen waren. Zeer goed opgelost. Ik ben ook uitermate tevreden over alle producten! Bestel al jaren en merk echt verschil met de conditie van mijn huid. Top producten!!!
Sylvia
14-08-2020
10
Een prachtig product, geen overbodige luxe ,maar wel een luxe die beloofd wat het zegt. De site is heel vriendelijk, de medewerkers zijn vriendelijk, de snelheid van bezorgen is heel fijn. Kortom ik hoef niet anders, ik kijk niet eens meer naar producten van een ander merk.
Rica
14-08-2020
10
Uncover skincare doet precies wat ze belooft: het geeft op eerlijke en informatieve wijze de samenstelling en werking van haar producten weer en het zorgt op een hele fijne wijze voor de (kwetsbare) huid, in mijn geval al meer dan drie jaar. Voor zowel mijn gezicht als voor mijn lichaam gebruik ik niets anders meer. Daarnaast is de zonnebrandcrème de beste en betaalbaarste die er te krijgen is; voor mijn gezin wil ik nooit meer anders.
Anke
14-08-2020
9
Ik gebruik de producten nu enkele maanden en het is een zaligheid voor mijn huid. Mijn huid is rustiger en veel meer in balans. Soms nog wel eens een pukkeltje maar geen diepere ontstekingen meer. Heel blij met de producten! Overigens is de site ook erg mooi en overzichtelijk. Vooral de huidscan met advies voor producten vind ik erg fijn.
Maran
14-08-2020
10
Betrouwbaar merk, ik blijf trouw!
Anne Verhaart
14-08-2020
9
Uncover Skincare heeft super fijne en vooral werkzamen producten! De uitleg bij ieder product is uitgebreid en duidelijk. Tevens goede service en prima communicatie van bestellen tot ontvangen product
Rianne
14-08-2020
9
Gisteren hebben we onze nieuwe bestelling ontvangen. Deze keer ook weer de Suncare 30 en Suncover 30. Tot voor kort gebruikten we vooral de zonnebrandproducten van één van de grote merken, maar mijn vrouw kreeg steeds meer last van allergie reacties in haar ogen. Met de producten van Uncover heeft ze daar totaal geen last van. De dunne structuur van de Suncover was even wennen, maar bevalt nu eigenlijk uitstekend omdat het zo goed uitsmeert. En, het ruikt niet naar een zonnebrandproduct waardoor het ook veel fijner is voor dagelijks gebruik. We zijn al jaren fans van jullie huidverzorgingsproducten, maar nu dus ook van de bescherming tegen de zon!
Johan
14-08-2020
10
Vorig najaar - op mijn 26e- kreeg ik plotseling last van puistjes op mijn voorhoofd en kin. Ik probeerde van alles, maar eigenlijk hielp niets. Heel frustrerend. Ik ging door mijn onzekerheid niet meer zonder make-up de deur uit, terwijl ik niet zo gek ben op foundation- en concealergebruik. Mijn zus gebruikte al een tijdje de toner van Jetske Ultee en liet mij die op vakantie een paar dagen gebruiken. Na regelmatig gebruik van dit product werd mijn huid al iets rustiger en de puistjes minder rood. Later heb ik ook de Azelaic Acid Serum besteld, waarna mijn onrustige huid écht helemaal verdween. Ik vind het zo fijn dat ik mijn 'oude huid' terug heb en ik ga weer dagelijks zonder make-up de deur uit. Heerlijk!
Fief
14-08-2020
9
Goede fijne producten en goed advies als je vragen hebt.
Nancy
14-08-2020
8
De producten zijn erg fijn in het gebruik. Ik gebruik de producten al drie jaar of vier jaar en ben zeer tevreden.
Hanny
13-08-2020
10
Ik hoef niet verder te zoeken naar nog betere producten... ik ben heel tevreden, ook al heb ik n oudere huid.
Jose
13-08-2020
8
Een paar weken geleden was er een actie waar je bij een bestelling een poeder cadeau kreeg. Bestelling geplaatst, maar kreeg geen poeder. Bleek dat de actie al was beëindigd. Er was geen sluitings datum bekend gemaakt en heb daarom geprotesteerd. Ingezien dat dit niet correct was en alsnog de poeder ontvangen. Dat is nog eens service! Inmiddels al weer een bestelling geplaatst.
Ina
13-08-2020
9
Mijn huid reageert zeer goed op de producten. Ik raad de producten aan een ieder aan.
Janneke
13-08-2020
10
Producten zijn snel verstuurd en inderdaad een dag later al in huis. Heb er nu voor de 3de keer besteld en heel tevreden. Wel prijzig, maar hele fijne gezichtsverzorgings producten. Had eerst de producten voor een droge tot normale huid besteld, alleen de exfoilant voor normale tot vette huid, maar mijn gezicht voelt er nogal vettig van, dus nu de hele lijn voor normale tot vette huid besteld, kijken of dat fijner voelt en mijn poriën minder op zullen gaan vallen. Gebruik het nu 2,5 maand. En sinds kort ook beide extra care producten erbij. Zou van mij wel vaker aanbiedingen mogen zijn, of dat je zelf kan combineren welke 4+1 gratis producten je tegen eventuele bijbetaling kan kiezen.
Sabrina
13-08-2020
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar KiYoh.nl

Ervaring van Daniëlle

"Na de eerste week zag ik de rust al terugkeren in mijn gezicht, ik voel me weer helemaal mezelf!”