Disclaimer

Uncover Skincare geeft geen medisch advies en probeert of beoogt niet om huidproblemen of -ziekten te diagnosticeren of behandelen. Indien je een medisch huidprobleem hebt, maak dan een afspraak met een arts of dermatoloog. Alle producten dienen gebruikt te worden zoals wordt aangegeven in de productbeschrijvingen op deze website. Gebruik de producten niet op een beschadigde huid. Stop met het gebruik van een product als dat irritatie veroorzaakt (roodheid, jeuk, een branderig gevoel, schilfers, pijn, of andere symptomen). Als je ontevreden bent over een product, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten.

Nog belangrijker: aangezien een ieders huid op een bepaald moment kan en waarschijnlijk zal reageren op externe stimuli, kan elk product op een bepaald moment een negatieve reactie van de huid veroorzaken. Als je overgevoelig wordt voor een bepaald product, stop hier dan direct mee en ga naar de dokter. Als je medisch advies voor je huid nodig hebt, ga dan naar een arts of dermatoloog.

De door Uncover Skincare verstrekte informatie vervangt niet een persoonlijk consult van een dermatoloog of arts en moet niet worden geïnterpreteerd als individueel medisch advies.