Zijtikt | 2 mei 2019
Review Suncover
By Zijtikt

Gepubliceerd: Beautyopinie
Datum: 2 mei 2019
Door: Natascha Kooiman
 

Op de blog Zijtikt verscheen een wel heel enthousiaste review over de Suncover van Dr. Jetske Ultee: ‘Deze crème doet gewoon precies wat ‘ie belooft …’ Lees het hele stuk:

 

Review Suncover: Favoriet! | de Suncover zonnebrandcrème van Jetske Ultee

Ben je op zoek naar een fijne zonnebrandcrème met veilige zonnefilters, zonder overbodige meuk en ook nog eens prima van prijs? Lees dan snel deze Jetske Ultee Suncover zonnebrandcrème review want ik heb de zonnebrandcrème van Jetske Ultee uitgebreid voor je getest.

 

Jetske Ultee zonnebrandcrème review

Met deze Jetske Ultee zonnebrandcrème review heb ik DE zonnebrandcrème van 2019 voor mij gevonden. De afgelopen weken heb ik veel zonbescherming getest. Maar dit is absoluut één van de fijnste, zeker als je smeerbaarheid, de ingrediënten en prijzen tegen elkaar afzet.
 

Mijn zonnebrandcrème van Jetske Ultee ervaringen

Deze crème doet gewoon precies wat ‘ie belooft. Hij bevat mooie zonnefilters, geen overbodige meuk en is bovendien ook nog eens betaalbaar. Oh, en hij is ook nog eens fijn in gebruik. Wat wil je nog meer? Een lekkere geur misschien? Ik kan me voorstellen dat mensen deze zonnebrandcrème van Jetskee Ultee ervaren als wat muf. Persoonlijk vind ik dat meevallen, het is gewoon een geparfumeerd smeersel. Ruikt dus niet lekker, wel goed voor je huid.
 
Als ik de INCI-ingrediëntenlijst bekijk zie veel mooie zonnefilters en geen overbodige toevoegingen die je huid kunnen irriteren. Jetske Ultee verkoopt trouwens ook nog een zonnebrandcrème mét extra voedende ingrediënten. Dit is de Suncarelijn, naast filters ter bescherming tegen de schadelijke effecten van uv-A- en uv-B-straling bevat die zonnebrandcrème ook niacinamide, cafeïne en vitamine E.
 

Zonnebrandcrème Suncover van Jetske Ultee ervaringen

Ik ben megaenthousiast over deze zonnebrandcrème. De Suncover van Jetske Ultee is een crème met mooie chemische zonnefilters die je huid beschermen tegen de zon. Er zitten geen overbodige ingrediënten in, hij is geschikt voor lichaam én gezicht en bovendien kost deze flacon met 250ml 16,95. Dat vind ik echt een prima prijs. Zodra deze flacon op is ga ik de Suncare zonbescherming met extra voedende ingrediënten bestellen. Ik ben fan!
 

Heb jij ervaringen met de zonnebrandcrème Suncover van Jetske Ultee?
 

*Dit artikel is oorspronkelijk verschenen in 2019 maar in 2023 geüpdatet. ik ben nog altijd even enthousiast over de zonnebrandcrème van Jetske Ultee!