Harper's Bazaar | November 2020
Pak die shine
By Harper's Bazaar

Gepubliceerd: Harper’s Bazaar
Datum: November 2020

 

Welke huidexperts kun je het beste raadplegen voor een mooie huid? Harper’s Bazaar publiceerde een lijst in haar wintereditie. Wat een groot compliment dat dr. Jetske Ultee daarin ook genoemd wordt.

Pak die shine

Het geheim van een gezonde, glanzende huid? De juiste hulptroepen inroepen. Of het nou om huidversteviging gaat of om de doeltreffendste crèmes: bij deze experts ben je aan het juiste adres.

 

Jetske Ultee

Al jong begon bij Jetske Ultee de fascinatie voor beauty en cosmetica. Eenmaal in opleiding tot dermatoloog verbaasde ze zich over de nonsens die soms over huidverzorging wordt verkondigd. Dat prikkelde haar om mensen van goede en wetenschappelijk onderbouwde informatie te voorzien: het begin van haar blog. Een vanzelfsprekend vervolg was het ontwikkelen van haar eigen huidverzorgingslijn. De producten zijn alleen op Ultee’s eigen website te koop zodat ze kan garanderen dat ze vers zijn. Daarnaast schreef ze een boek over de huid, doet ze met studenten van onder meer de Eramus Universiteit onderzoek naar allerlei huidkwesties en deelt ze de bevindingen op haar website Skinwiser. Drijfveer van deze duizendpoot? Mensen aan hun mooiste huid helpen. jetskeultee.nl, skinwiser.nl