LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu
LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu
LINDA.koopzondag
Korting
20% korting op de make-up
15% op de huidverzorging
Bestel nu
Spectrum | 23 april 2020
Mama’en - Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd
By Spectrum

Gepubliceerd: Spectrum
Datum: 23 april 2020
Door: Nina Pierson

 

Welke cosmetica moet je laten staan als je zwanger bent? En welke zijn juist onmisbaar? Je leest het in het boek van Nina Pierson Mama’en – Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd waaraan dr. Jetske Ultee meewerkte.

 

 

Mama’en

Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd

 

Dr. Jetske Ultee: “Wat een compleet boek is ‘Mama’en – Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd’. Alles staat erin: de veranderingen die je ondergaat, hoe je voor jezelf kunt zorgen, de geboorte en de kraamtijd. Hiervoor heeft schrijfster Nina Pierson vele deskundigen geraadpleegd. Een onderdeel van dit allesomvattende boek was de huid: tijdens, maar ook na de zwangerschap. Nina vroeg mij bijvoorbeeld naar goede zonnebrandcrèmes, ingrediënten die je beter kunt vermijden als je zwanger bent en welke cosmetica onmisbaar zijn in je badkamerkastje.

 

In het boek hebben mijn favoriete oliën ook een plekje gekregen: jojobaolie, camellia japonicaolie, rijstolie en abyssinianolie. Allemaal heel geschikt voor je lichaam, maar ook voor je gezicht als dat nog droog aanvoelt na een crème. En extra fijn: je kunt je baby ook met deze oliën insmeren. Superleuke bonus in dit hoofdstuk: er staat een diy-gezichtsmasker in met papaya en honing.

 

Het boek staat niet alleen boordevol waardevolle informatie van 40 deskundigen, er staan ook tientallen yogaoefeningen, praktische tips en vele gezonde recepten in.

 

Mama’en – Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd is uitgegeven door Spectrum en is bijvoorbeeld bij bol.com en je lokale boekhandel te krijgen.”