Fit at home | 13 april 2023
Een stralende huid met Dr. Jetske Ultee
By Fit at home

Fit at home | 5 stappen

Gepubliceerd: Fit at home
Datum: 13 april 2023
Door: Sophia

Een testpanel van Fit at home testte het 5 stappenplan van Dr. Jetske Ultee acht weken uit. Wat deed het met de huid van het panel? Lees meer.

 

Een stralende huid met Dr. Jetske Ultee

Een frisse en stralende huid, dat willen we allemaal. Het 5 stappenplan belooft een stralende, rustige en egale huid. Het testpanel testte acht weken lang de producten en deelt graag hun bevindingen met je!

Een mooie huid begint bij de juiste routine

Je huid reinigen is van groot belang. Een goed gereinigde huid is de basis van alles. Wanneer je huid namelijk niet goed gereinigd is kan dat zorgen voor onder andere onzuiverheden, verstopte poriën etc. Het is dus een must om je huid goed te verzorgen en dat ook te blijven doen!

De productenlijn

Het testpanel heeft acht weken lang het vijf stappenplan gevolgd. Ook kregen we er een vitamine A serum bij als aanvulling. Het pakket bevat de volgende producten voor de normale tot vette huid:
 
> Cleanser
> Toner
> Exfoliant
> Vitamin A serum
> Moisturizer
> SPF 15
 
De ochtend en avondroutine zien er anders uit. In de ochtend beginnen we met de cleanser, gevolgd door de toner, moisturizer en we sluiten af met de SPF. De avondroutine is wat uitgebreider. Je begint met de cleanser en toner. Daarna volgt de exfoliant of het vitamine A serum. De ene dag gebruik je het serum en de andere dag het exfoliant. Je sluit uiteraard af met de moisturizer.

Testen maar

Tijd om dieper op de producten in gaan. Gedurende een periode van acht weken hebben we de producten met veel plezier getest. We verklappen het alvast, wij zijn enthousiast!

Reinigen

De cleanser waren we een beetje over verrast, we hadden een schuimende formule verwacht maar niets is minder waar. Deze cleanser is lichtschuimend en voelt meer gelachtig aan. Het reinigt dan ook mild en laat onze huid schoon en zacht achter.
 
“Zelfs waterproof make-up krijg je makkelijk weg.”

Kalmeren

De cleanser wordt gevolgd door de heerlijke toner die kalmeert en verzacht, maar het voelt ook verfrissend aan. Je moet het eigenlijk zien als de voorbereiding op de rest van de producten.

Beschermen

In de ochtend sluit je dan af met de SPF. We ontvingen de Suncare SPF 15, perfect voor de winter en het voorjaar. Deze smeert prettig uit en trekt snel in. Met een vette huid ligt een vette glans op de loer maar de SPF die speciaal voor het gezicht is laat geen witte waas achter en zorgt voor een mooie glow.
 
“Ik ga nooit zonder SPF de deur uit dus dat deze zo lekker intrekt is ideaal!”

Peelen

Salicylzuur, we zijn al jaren fan van dit ingrediënt en dat is dan ook precies wat de exfoliant bevat. De exfoliant verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een frisse en egale huid.
 
“Dit is mijn absolute favoriete stap en is onmisbaar voor een mooie glow.”

Extra stap

Als extra stap ontvingen we het vitamine A serum. Perfect voor de huid die ouder begint te worden. Het helpt niet alleen tegen huidveroudering maar ook maakt het de huid gladder. Het is minder vet dan een olie en trekt snel in de huid. Ook weer een heerlijk product. We zien vooral een verschil in hoe opvallend onze poriën ogen.
 
“Op mijn neus en wangen had ik wat verstopte poriën. Het vijf stappenplan heeft ze als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Het exfoliant en het serum zijn mijn favorieten.”

Voeden

De avondroutine sluiten we af met de moisterizer. Dit is een dag- en nachtcrème. Dit is een fijne crème die de huid voedt. De crème trekt snel in waardoor we zo door de skincare routine heen gaan.
 
“Met een vette huid ben ik soms wat huiverig voor een crème. Deze crème voedt goed maar maakt de huid niet vet, ideaal dus!”

Conclusie

“Acht weken lang hebben we producten getest. En we kunnen zeggen dat de producten van huidgoeroe Dr. Jetske Ultee doen wat ze beloven. Onze huid krijgt er een flinke boost van en we durven zelfs te zeggen dat het er niet eerder zo goed heeft uitgezien. Het 5 stappenplan en de heerlijke serum is het geheim tot een stralende huid.”