GolfVrouw.nl | 5 december 2019
Crème de la crème
By GolfVrouw.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: Golfvrouw
Datum: 5 december 2019
Door: Kim Chang

Wij zeggen altijd: De Repair Cream moet je gewoon altijd in je tas hebben. Maar volgens de site GolfVrouw.nl moet onze tube ook gewoon mee in iedere golftas. Helemaal mee eens natuurlijk? Lees de review over de producten van Dr. Jetske Ultee op hun website:

 

Crème de la crème

Een crème die je altijd in je golftas wil hebben: de Repair Cream van Dr. Jetske Ultee.

Droge aircolucht op kantoor, stevige, gure wind op de fiets, op het strand of op de golfbaan – je huid kan, zeker in deze wintermaanden, wel wat extra hulp gebruiken. Die hebben we gevonden: de Repair Cream van Dr. Jetske Ultee, een crème die je naast je dagcrème extra gebruikt op de momenten wanneer je huid droog, trekkerig of geïrriteerd aanvoelt. Niet een naam die bij ons direct een belletje deed rinkelen, maar wat ons betreft is deze Repair Cream een aangename verrassing gebleken.

Lekker smeren

De Repair Cream is verpakt in een mooi, handzaam pompje, hij is vol, maar niet vet. Smeert bovendien lekker uit, en je vingers/handen/huid gaan er niet van glimmen. We zijn meteen maar even gaan googlelen om het fijne te weten te komen van dit spulletje.

Repareren maar

De naam Repair Cream is in elk geval goed gekozen, want de crème repareert. Of het nu door kou of droogte komt, of je nu buiten loopt of net onder de douche vandaan komt: het zijn momenten waarop je huid trekkerig en droog aanvoelt. Dat is een teken dat de barrièrefunctie van de huid niet goed werkt. De Repair Cream is volgens de makers uitgerust met een bijzondere combi van huideigen stoffen in de juiste verhouding, zodat ze herstel van je huid bevorderen.

Ouder wordende huid

Overigens is de Repair Cream niet alleen je Eerste Hulp bij een tijdelijk trekkerige huid. Ook, of juist, voor de ouder wordende huid is dit een welkome aanvulling. Naarmate je ouder wordt, wordt je huid dunner. En daardoor droger – het natuurlijke waslaagje van ceramiden ‘verdampt’ met het klimmen der jaren.

Alles-in-een

Alleen maar plusjes dus, voor deze Repair Cream. Maar wat we vooral zo ontzettend handig vinden, is dat je hij niet alleen lekker voor je gezicht is, maar ook voor je handen, voeten, nagelriemen, ellebogen, ja zelfs nagelriemen en lippen en makkelijk mee te nemen is voor gebruik onderweg. Ideaal -alles in één- voor op de golfbaan. Verkrijgbaar voor € 34,95 bij Uncover Skincare.

Arts en onderzoeker Dr. Jetske Ultee

De Repair Cream hoort bij Uncover Skincare, een cosmeticalijn die is opgericht en wordt gerund door Dr. Jetske Ultee, gepromoveerd arts en onderzoeker in cosmetische dermatologie en moeder van 4 kinderen. Jetske is ook de oprichtster van Skinwiser, een stichting die zich bezighoudt met onderzoek naar werkzaamheid en veiligheid van cosmetische producten. Daarnaast lanceerde Jetske de landelijke campagne Smeer je in! in 2014 om mensen bewust te maken van het belang van goede zonbescherming.