Dr. Jetske Ultee
Kom jij werken bij Dr. Jetske Ultee? Wij zoeken per direct een Manager Klantenservice

Word je enthousiast van blije klanten? Kun je goed werken in een team en beschik je over sturende eigenschappen? Ben je altijd op zoek naar verbetering en oplossingen en kun je goed overzicht houden? Dan zouden we je graag ontmoeten. Dr. Jetske Ultee is op zoek naar een manager voor haar Klantenservice.  

 

Over Dr. Jetske Ultee

Het merk

Dr. Jetske Ultee begon tien jaar geleden met een informatieve, kritische blog (dr-jetskeultee.nl) over cosmetica. Inmiddels is haar naam een begrip, waar ook een eigen succesvolle cosmetica- en huidverzorgingslijn bij hoort, een mooi Skincare Centre en het onderzoeksinstituut Skinwiser. Verder draait een landelijke campagne Smeer je in! om mensen meer bewust te maken van het belang van zonbescherming, vooral bij kinderen. Het bedrijf groeit hard en timmert ook aan de weg in België en Duitsland.

 

Onze filosofie

Jetske zelf is ondertussen een bekend gezicht geworden. Als onderzoekarts in de cosmetische dermatologie wordt ze regelmatig benaderd door de media vanwege haar brede kennis en wetenschappelijke, nuchtere kijk op de wereld van cosmetica en huidverzorging. Haar eigen producten kenmerken zich door het gebruik van alleen milde ingrediënten en hoge concentraties werkzame en bewezen effectieve stoffen die echt iets doen voor de huid.

 

Het team

Om haar groeiende groep lezers en klanten zo goed mogelijk te helpen met huidvragen, werkt dr. Jetske Ultee met een hecht team van huiddeskundigen, wetenschappers en creatieve mensen op het gebied van tekst, beeld en vormgeving. Kom jij ons team versterken? De Klantenservice speelt hierbij een sleutelrol.
Zij geven klanten via telefoon, chat en mail uitgebreid advies op maat en zijn daarom essentieel voor het bedrijf en ons succes. Kom jij dit team versterken?

 

 

Lijkt het je leuk te helpen onze service te verbeteren?      

Fijn als je jezelf in dit profiel herkent:

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding;
 • En je hebt al minstens drie jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • Je bent communicatief sterk, kan goed plannen en hebt een creatieve geest;
 • Natuurlijk ben je heel goed in de Nederlandse taal;
 • Extra leuk als je affiniteit hebt met huidverzorging;
 • Het zou mooi zijn als je bekend bent met social media en contentmanagementsystemen;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • En je woont bij voorkeur in de regio Rotterdam.

 

Wat ga je precies bij ons doen:

 • Je coördineert de werkzaamheden van de Klantenservice en zorgt dat doelstellingen worden behaald;
 • Je helpt mee met het beantwoorden van klantenvragen via de telefoon, e-mail en chat;
 • Je coacht en inspireert;
 • Je zet je in voor verbetering van processen en voert die ook door.

 

Wat bieden wij?

Dr. Jetske Ultee huist in een mooi en stijlvol pand in het klassieke Scheepvaartkwartier van Rotterdam. In deze plezierige werkomgeving kun je 40 uur aan de slag; 32 uur is eventueel bespreekbaar. Maak vast kennis met het team op onze website. Dan zie je ook meteen de producten, die jij straks natuurlijk allemaal mag uitproberen.
En neem zeker ook een kijkje op onze socialmediakanalen.

 

Zin om te beginnen?

Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@dr-jetskeultee.nl. Je mag beginnen zodra je beschikbaar bent. Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Matthijs Boog op nummer 010 - 43 62 138

 

Acquistie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.