Harper's Bazaar | September 2018
Beautybazaar
By Harper's Bazaar

 

Gepubliceerd: Harper’s Bazaar
Datum: september 2018
Door: Maroesja de Ruyter
 
 

What’s new pussycat? Harper’s zet de beauty must haves voor dit seizoen op een rij. Lees hier in welk mooi gezelschap de Concealer van Dr. Jetske Ultee zich bevindt:

 
 

Beautybazaar

 

What’s new pussycat? Nou, een vitaminecocktail voor je huid bijvoorbeeld, of een oppepper voor je zongebleekte lokken. Ook een origineel: een geestverruimend parfum.

 

 

1. Stabiele factor

Vitamine C is een uitblinker als het om antiverouderende eigenschappen gaat. Maar je moet wel een stabiele jongen hebben. Oftewel een vorm die niet vervliegt of oxideert voordat het je diepere huidlaag bereikt. Biolumin-C serum van Dermalogica bevat een vernuftige technologie die de werking van deze vitamine op peil zo houden, € 94,90 (30 ml).

 

 

2. Uit Zweden

Maria Nila is een 100% vegan haarverzorgingsmerk uit Stockholm. Met de Colour Refresh-haarmaskers geef je elke haarkleur een fikse opfrisser. Er zijn dertien tinten, van blond tot zwart, maar ook roze en blauw, € 29 (300 ml).

 

 

3. Bezige bij

Guerlains Bee Glow is een antiverouderende fluïde en verfraaiend product ineen. Wat dat inhoudt? Je huidconditie verbetert en je huid ziet er direct mooier uit, wel zo fijn als je een dag geen make-up wil gebruiken, € 90 (30 ml).

 

 

4. Koud hè?

Wanneer je lang hebt gestaan of gezeten, intensief hebt gesport of als je zwanger bent kunnen je benen vermoeid aanvoelen. Natura Bissé Essential Shock Intens Cryo-Gel bevat een mix van eucalyptus en menthol die je spieren ontspant, de circulatie verbetert en je huid verstevigt. Ook verfrissend na een lange vliegreis, € 68 (200 ml).

 

 

5. Take-away

Shiseido’s Purifying Peel-Off Mask is een traktatie voor de uitgebluste huid. Dit rood-roze masker bevat Shiso: blaadjes van de Perillaplant die ook gebruikt worden in de Japanse keuken. Het masker verheldert en hydrateert, en met het verwijderen van het masker, verwijder je meteen de vervuiling van de dag, € 39 (100 ml).

 

 

6. Der Karl

Voor fans van de 85-jarige modekoning: met de Karl Buki Brush breng je elke bronzer of highligher luchtig aan, € 28,99 (exclusief bij Douglas).

 

 

7. Godendrank

Het overdadige nectar van rozen, osmanthus, kamperfoelie en jasmijn maakt Gucci Nettare di Fiore tot de meest sensuele van de Gucci Bloom-collectie, € 99 (50 ml).

 

 

8. Uit de kunst

Maria Gallands 5 Crème Régénératrice is een klassieker. De nachtcrème met bijenwas, hazelnootolie, vitamine A en B6 maakt een (extreem) droge huid weer soepel. Deze speciale Art Edition doet het leuk op je badkamerplant, € 56,90 (50 ml).

 

 

9. Jemig de pemig

Cannabis is hip en duikt steeds meer op in crèmes, culinaire hoogstandjes en als legaal medicinaal middel. Dus waarom ook niet in een parfum? Malin+Goetz Cannabis Eau de Parfum combineert kruiden, witte bloemen en een vleugje rook (uiteraard wel THC-vrij), € 165 (100 ml).

 

 

10. Toverstaf

Jetske Ultee Concealer werkt niet alleen die donkere kring, onzuiverheid of vlek weg, maar pakt eventuele huidirritaties zoals roodheid direct aan met kalmerende en verzorgende ingrediënten. In twee tinten, € 21,95 (via uncover-skincare.nl).